Buddies4Dogs
Hondenuitlaatservice in Wijchen

Werkwijze

Kennismaking

Voordat je hond met onze roedel meegaat, gaan we eerst samen kennismaken en willen we natuurlijk je hond graag ontmoeten. We zullen tijdens dit intakegesprek een aantal belangrijke dingen bespreken met elkaar. Op basis van dit gesprek en de karaktereigenschappen van je hond kijken we bij welke groep hij of zij het beste past. 

Plezier, veiligheid en hygiëne staan bij ons voorop. Samen met onze honden maken we iedere dag fijne wandelingen door de buitengebieden van Wijchen.

Een aantal zaken vinden wij belangrijk bij de groepswandeling. 

Jouw hond 

​·       Is sociaal naar mensen en dieren en past in de roedel

·       Kan (redelijk) goed luisteren en kent de basiscommando's

·       Krijgt de jaarlijkse cocktail enting 

·       Wordt behandeld tegen vlooien, teken en wormen

·       Heeft geen last van wagenziekte

·       Is vanaf ongeveer 4 maanden van harte welkom bij ons

Is jouw reu niet gecastreerd, dan bekijken we samen in welke groep jouw hond past. Ongecastreerde reutjes bij elkaar kunnen tot vervelend gedrag in de roedel leiden. Is je hond loops, dan kan ze helaas niet mee met de wandeling. We kunnen dan kiezen voor een individuele wandeling.

Wandelingen

Na onze uitgebreide kennismaking nemen we je hond graag mee naar buiten. Op deze manier zien we hoe jouw hond zich opstelt naar andere honden en hoe het gedrag aan de riem is. Op deze manier leren je hond en ik elkaar beter kennen. Deze kennismaking is gratis. Na deze wandeling kan ik bekijken in welke roedel de hond past en wanneer we gaan starten met de groepswandelingen of individuele wandelingen.

We gaan met een kleine groep (maximaal 5 honden) 50 minuten wandelen in de buitengebieden van Wijchen, waar de honden alle ruimte hebben om te spelen en te snuffelen. Goed overzicht en voldoende aandacht voor iedere hond tijdens de wandeling vinden wij belangrijk, vandaar de keuze om de groepen klein te houden. 

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.